неділя, 28 серпня 2016 р.

РЕКОМЕНДАЦІЇ  НАРАДИ 
від 22 серпня 2016 року
          І-Керівникам РМО  з  біології,  хімії,  географії 
1.Проаналізувати на засіданні РМО результати участі учнів у міських олімпіадах з біології,хімії,  географії, динаміку отриманих  результатів.
2.Забезпечувати координацію діяльності  шкільних методичних структур щодо роботи на другому етапі над обласним науково-методичним  проектом «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства».
3.Впроваджувати активні, нестандарті, інноваційні  форми методичної роботи з метою зростання професійної майстерності та компетентності педагогів.
4.Розвивати мережну взаємодію професійної спільноти викладачів. Збільшити спілкування в режимі он-лайн, віртуальній освітній мережі Інтернет.
ІІ- Вчителям природничих наук
1.Керуватись в роботі методичними рекомендаціями МОН України,ДОІППО,КЗ «Інноваційно-методичний центр» щодо викладання біології, географії, екології,хімії в 2016-2017н.р.
2.Привести у відповідність до  інструктивно-методичних листів та інструкцій МОН України  поурочно-тематичне планування з усіх предметів  природничого циклу. Газета «Джерело» №21-32 червень-серпень 2016р.
3.Систематично знайомитись з новинками науково-методичної та педагогічної літератури. Підвищувати власний рівень інформаційної культури.

4.Відповідально відноситись до упровадження інноваційних педагогічних технологій на уроках та позаурочній роботі; проводити уроки з використанням ІКТ, методів розвитку критичного мислення,що сприяють зацікавленості учнів до вивчення предметів.
Методичні рекомендації для нового навчального року в обласній газеті ДЖЕРЕЛО

Немає коментарів:

Дописати коментар